Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: Проектування підприємств з основами САПР
Рубрики
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базова частина
------> Проектування підприємств з основами САПР
Друк списку
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базова частина
------> Проектування підприємств з основами САПР
Рубрика
- Назва:
- Проектування підприємств з основами САПР
Друк списку
Пов'язані описи:
Книга
Гетун, Г. В.
Основи проектування промислових будівель: Навч. посібник
Кондор, 2006 р.
ISBN 966-7982-12-2
Гетун, Г. В.
Основи проектування промислових будівель: Навч. посібник
Кондор, 2006 р.
ISBN 966-7982-12-2
Книга
Лозовський, А. П.
Основи технологічного проектування промислових підприємств переробних галузей [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2014 р.
ISBN 978-966-680-723-9
Лозовський, А. П.
Основи технологічного проектування промислових підприємств переробних галузей [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2014 р.
ISBN 978-966-680-723-9
Книга
Основы автоматизации проектирования пищевых производств: Учеб. пособие
Вища шк., 1993 р.
ISBN 5-11-002521-5
Основы автоматизации проектирования пищевых производств: Учеб. пособие
Вища шк., 1993 р.
ISBN 5-11-002521-5
Книга
Ситников, Е. Д.
Практикум по технологическому оборудованию консервных заводов: Учеб. пособие
Агропромиздат, 1989 р.
ISBN відсутній
Ситников, Е. Д.
Практикум по технологическому оборудованию консервных заводов: Учеб. пособие
Агропромиздат, 1989 р.
ISBN відсутній
Електронний ресурс
Ткач, Н. I.
Проектування підприємств з основами САПР: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
ПУСКУ, 2010 р.
ISBN відсутній
Ткач, Н. I.
Проектування підприємств з основами САПР: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
ПУСКУ, 2010 р.
ISBN відсутній
Книга
Ястребов, С. М.
Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов
Легкая и пищ. пром-сть, 1981 р.
ISBN відсутній
Ястребов, С. М.
Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов
Легкая и пищ. пром-сть, 1981 р.
ISBN відсутній
Книга
Шеляков, О. П.
Технологічне обладнання і холодильна техніка: Підручник
Вища шк., 1996 р.
ISBN 5-11-004574-7
Шеляков, О. П.
Технологічне обладнання і холодильна техніка: Підручник
Вища шк., 1996 р.
ISBN 5-11-004574-7
Книга
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Олді-плюс, 2016 р.
ISBN 978-966-289-098-3
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Олді-плюс, 2016 р.
ISBN 978-966-289-098-3
Книга
Технологічне проектування підприємств харчування: Навч. посібник
ХДУХТ, 2005 р.
ISBN 966-7885-96-8
Технологічне проектування підприємств харчування: Навч. посібник
ХДУХТ, 2005 р.
ISBN 966-7885-96-8