Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: Біотехнологія
Рубрики
--> Технологія
----> Біотехнологія
Друк списку
--> Технологія
----> Біотехнологія
Рубрика
- Назва:
- Біотехнологія
Друк списку
Пов'язані описи:
Стаття
Antimicrobial Effect of Biopolymer Packaging Materials with Silver Nanoparticles for Food Storage...
Антимікробна дія пакувальних біополімерних матеріалів з наночастинками срібла для зберігання харчових продуктів
б.р.
ISBN відсутній
Antimicrobial Effect of Biopolymer Packaging Materials with Silver Nanoparticles for Food Storage...
Антимікробна дія пакувальних біополімерних матеріалів з наночастинками срібла для зберігання харчових продуктів
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Composition of bioactive compounds for cultivation of Brassica juncea czern [Text]
Композиція біоактивних сполук для культивування Brassica juncea czern (насіння гірчиці сорту "Талісман")
б.р.
ISBN відсутній
Composition of bioactive compounds for cultivation of Brassica juncea czern [Text]
Композиція біоактивних сполук для культивування Brassica juncea czern (насіння гірчиці сорту "Талісман")
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Rohova, N. V.
Development of technology of bunded juice on the basis of fertilized birch juice [Electronic reso...
Розробка технології купажованих соків на основі збродженого березового соку
б.р.
ISBN відсутній
Rohova, N. V.
Development of technology of bunded juice on the basis of fertilized birch juice [Electronic reso...
Розробка технології купажованих соків на основі збродженого березового соку
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Cherno, N.
Obtaining and characteristics of a papain and maize arabinoxylan complex [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Cherno, N.
Obtaining and characteristics of a papain and maize arabinoxylan complex [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Optimization of parameters of fermentolysis of proteins in the composition of serum-protein conce...
б.р.
ISBN відсутній
Optimization of parameters of fermentolysis of proteins in the composition of serum-protein conce...
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Probiotics and Their Potential for the Prevention and Treatment of Infections [Electronic resource]
Пробіотики та їх потенціал для профілактики і лікування інфекцій
б.р.
ISBN відсутній
Probiotics and Their Potential for the Prevention and Treatment of Infections [Electronic resource]
Пробіотики та їх потенціал для профілактики і лікування інфекцій
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Шостак, О. Г.
Professional English: Biotechnology [Текст]: навч. посібник
НАУ, 2016 р.
ISBN 978-966-932-001-8
Шостак, О. Г.
Professional English: Biotechnology [Текст]: навч. посібник
НАУ, 2016 р.
ISBN 978-966-932-001-8
Стаття
Kigel, N.
Study of the biotechnological potential of selected lactic acid bacteria cultures [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Kigel, N.
Study of the biotechnological potential of selected lactic acid bacteria cultures [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Усенко, С. А.
Биология клетки : учебно-методическое пособие для самостоятельного изучения учебной дисциплины ст...
ПУЕТ, 2018 р.
ISBN відсутній
Усенко, С. А.
Биология клетки : учебно-методическое пособие для самостоятельного изучения учебной дисциплины ст...
ПУЕТ, 2018 р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Рахматов, Абдигофир
Биотехнологии при производстве виноградных вин [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Рахматов, Абдигофир
Биотехнологии при производстве виноградных вин [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Борисенко, Л. А.
Биотехнологические основы интенсификации производства мясных соленых изделий [Текст]: учеб. пособие
ДеЛи, 2004 р.
ISBN 5-94343-068-7
Борисенко, Л. А.
Биотехнологические основы интенсификации производства мясных соленых изделий [Текст]: учеб. пособие
ДеЛи, 2004 р.
ISBN 5-94343-068-7
Книга
Кислухина, О.
Биотехнологические основы переработки растительного сырья
Технология, 1997 р.
ISBN 9986-13-488-9
Кислухина, О.
Биотехнологические основы переработки растительного сырья
Технология, 1997 р.
ISBN 9986-13-488-9
Книга
Матвеева, И. В.
Биотехнологические основы приготовления хлеба: Учеб. пособие
ДеЛи принт, 2001 р.
ISBN 5-943430-11-3
Матвеева, И. В.
Биотехнологические основы приготовления хлеба: Учеб. пособие
ДеЛи принт, 2001 р.
ISBN 5-943430-11-3
Книга
Пащенко, Л. П.
Биотехнологические основы производства хлебобулочных изделий + [Електрон. ресурс]: Учеб. пособие
Колос, 2002 р.
ISBN відсутній
Пащенко, Л. П.
Биотехнологические основы производства хлебобулочных изделий + [Електрон. ресурс]: Учеб. пособие
Колос, 2002 р.
ISBN відсутній
Книга
Ивашов, В. И.
Биотехнология и оценка качества животных кормов
Агропромиздат, 1991 р.
ISBN 5-10-001196-3
Ивашов, В. И.
Биотехнология и оценка качества животных кормов
Агропромиздат, 1991 р.
ISBN 5-10-001196-3