Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Коршунова, Г. Ф. - Дослідження антиоксидантних властивостей топінамбура у складі фаршевих систем
Коршунова, Г. Ф. - Дослідження антиоксидантних властивостей топінамбура у складі фаршевих систем
Стаття
Автор: Коршунова, Г. Ф.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Дослідження антиоксидантних властивостей топінамбура у складі фаршевих систем
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Коршунова, Г. Ф.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Дослідження антиоксидантних властивостей топінамбура у складі фаршевих систем
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Коршунова, Г. Ф.
Дослідження антиоксидантних властивостей топінамбура у складі фаршевих систем / Г. Ф. Коршунова, В. А. Гніцевич, А. В. Слащева, О. М. Тапол // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2005. – N3. – С.60-62.
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Овочі : топінамбур
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Властивість
загальний = Домішок : харчовий
Коршунова, Г. Ф.
Дослідження антиоксидантних властивостей топінамбура у складі фаршевих систем / Г. Ф. Коршунова, В. А. Гніцевич, А. В. Слащева, О. М. Тапол // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2005. – N3. – С.60-62.
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Овочі : топінамбур
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Властивість
загальний = Домішок : харчовий