Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Плахотін, В. Я. - Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Плахотін, В. Я. - Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Електронний ресурс
Автор: Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2008 г.
ISBN відсутній
(UA) Електронний ресурс
36.81я73 П37
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Электронный ресурс] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / В. Я. Плахотін, Т. Ю. Суткович. – Електрон. дані. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM) . – Назва з контейнера : 54.30 грн.
ББК 36.81я73 П37
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Виробництво : харчових продуктів
157/А Читальний зал для науковців
36.81я73 П37
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Электронный ресурс] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / В. Я. Плахотін, Т. Ю. Суткович. – Електрон. дані. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM) . – Назва з контейнера : 54.30 грн.
ББК 36.81я73 П37
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Виробництво : харчових продуктів
157/А Читальний зал для науковців