Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ястребов, С. М. - Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов
Ястребов, С. М. - Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов
Книга
Автор: Ястребов, С. М.
Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов
Видавництво: Легкая и пищ. пром-сть, 1981 г.
ISBN відсутній
Автор: Ястребов, С. М.
Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов
Видавництво: Легкая и пищ. пром-сть, 1981 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
36.91я73 я85
Ястребов, С. М.
Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов / С. М. Ястребов. – 2-е изд.,перераб.и доп. – Москва : Легкая и пищ. пром-сть , 1981 (; М.). – 200 с. : 24.00.
ББК 36.91я73 я85
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування підприємств з основами САПР
загальний = Переробка : плодів
загальний = Переробка : овочів
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : консервне
205227 Загальний читальний зал
205228 Загальний читальний зал
205229 Загальний читальний зал
296019 Загальний читальний зал
296028 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
205237 Навч. абонемент
296011 Навч. абонемент
36.91я73 я85
Ястребов, С. М.
Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов / С. М. Ястребов. – 2-е изд.,перераб.и доп. – Москва : Легкая и пищ. пром-сть , 1981 (; М.). – 200 с. : 24.00.
ББК 36.91я73 я85
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування підприємств з основами САПР
загальний = Переробка : плодів
загальний = Переробка : овочів
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : консервне
205227 Загальний читальний зал
205228 Загальний читальний зал
205229 Загальний читальний зал
296019 Загальний читальний зал
296028 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
205237 Навч. абонемент
296011 Навч. абонемент