Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Капліна, Т. В. - Програма виробничої технологічної практики для студентів 2 курсу напряму підготовки 6.140101 «Гот...
Капліна, Т. В. - Програма виробничої технологічної практики для студентів 2 курсу напряму підготовки 6.140101 «Гот...
Книга
Автор: Капліна, Т. В.
Програма виробничої технологічної практики для студентів 2 курсу напряму підготовки 6.140101 «Гот...
Видавництво: ПУЕТ, 2014 г.
ISBN відсутній
Автор: Капліна, Т. В.
Програма виробничої технологічної практики для студентів 2 курсу напряму підготовки 6.140101 «Гот...
Видавництво: ПУЕТ, 2014 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
65.43р30 К20
Капліна, Т. В.
Програма виробничої технологічної практики для студентів 2 курсу напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» [Текст] / Т. В. Капліна, Л. I. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2014. – 15 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ.
ББК 65.43р30 К20
загальний = Бізнес : ресторанний
загальний = Бізнес : готельний
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Програма : практики
377296 Загальний читальний зал
377298 Навч. абонемент
377299 Навч. абонемент
377300 Навч. абонемент
377297 Читальний зал для науковців
65.43р30 К20
Капліна, Т. В.
Програма виробничої технологічної практики для студентів 2 курсу напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» [Текст] / Т. В. Капліна, Л. I. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2014. – 15 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ.
ББК 65.43р30 К20
загальний = Бізнес : ресторанний
загальний = Бізнес : готельний
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Програма : практики
377296 Загальний читальний зал
377298 Навч. абонемент
377299 Навч. абонемент
377300 Навч. абонемент
377297 Читальний зал для науковців