Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Антипова, Л. В. - Технология и оброрудование птицеперерабатывающего производства [Текст]
Антипова, Л. В. - Технология и оброрудование птицеперерабатывающего производства [Текст]
Книга
Автор: Антипова, Л. В.
Технология и оброрудование птицеперерабатывающего производства [Текст]: учеб. пособие
Видавництво: ГИОРД, 2009 г.
ISBN 978-5-98879-067-9
Автор: Антипова, Л. В.
Технология и оброрудование птицеперерабатывающего производства [Текст]: учеб. пособие
Видавництво: ГИОРД, 2009 г.
ISBN 978-5-98879-067-9
(UA) Книга
36.93я73 А72
Антипова, Л. В.
Технология и оброрудование птицеперерабатывающего производства [Текст] : учеб. пособие / Л. В. Антипова, С. В. Полянских, А. А. Калачев. – Санкт-Петербург : ГИОРД, 2009. – 512 с. : ил. – ISBN 978-5-98879-067-9.
ББК 36.93я73 А72
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологічне обладнання підприємств м'ясного виробництва
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Холодильне обладнання харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Переробка вторинних продуктів м'ясної промисловості
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Прогресивні технології зберігання та переробки м'яса
загальний = Ресурси : вторинні
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Продукти (харчування) : яйце
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Виробництво : продуктів птахівництва
загальний = Виробництво : консервне
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Прогресивні методи зберігання та переробки м'яса
349442 Загальний читальний зал
36.93я73 А72
Антипова, Л. В.
Технология и оброрудование птицеперерабатывающего производства [Текст] : учеб. пособие / Л. В. Антипова, С. В. Полянских, А. А. Калачев. – Санкт-Петербург : ГИОРД, 2009. – 512 с. : ил. – ISBN 978-5-98879-067-9.
ББК 36.93я73 А72
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологічне обладнання підприємств м'ясного виробництва
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Холодильне обладнання харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Переробка вторинних продуктів м'ясної промисловості
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Прогресивні технології зберігання та переробки м'яса
загальний = Ресурси : вторинні
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Продукти (харчування) : яйце
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Виробництво : продуктів птахівництва
загальний = Виробництво : консервне
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Прогресивні методи зберігання та переробки м'яса
349442 Загальний читальний зал