Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Современные тенденции применения стартовых культур в мясной промышленности [Текст]
Современные тенденции применения стартовых культур в мясной промышленности [Текст]
Стаття
Автор:
Продовольча індустрія АПК. Современные тенденции применения стартовых культур в мясной промышленности [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Продовольча індустрія АПК. Современные тенденции применения стартовых культур в мясной промышленности [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Современные тенденции применения стартовых культур в мясной промышленности [Текст] / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, Э. Старкова, Н. Машенцева // Продовольча індустрія АПК. – 2015. – № 4. – С. 4–8 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Технологія : Біотехнологія
Современные тенденции применения стартовых культур в мясной промышленности [Текст] / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, Э. Старкова, Н. Машенцева // Продовольча індустрія АПК. – 2015. – № 4. – С. 4–8 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Технологія : Біотехнологія