Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Гніцевич, В. А. - Теоретичні аспекти розробки напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст]
Гніцевич, В. А. - Теоретичні аспекти розробки напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст]
Книга (аналіт. опис)
Автор: Гніцевич, В. А.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26. Теоретичні аспекти розробки напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Гніцевич, В. А.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26. Теоретичні аспекти розробки напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
36.81 О-16
Гніцевич, В. А.
Теоретичні аспекти розробки напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст] / В. А. Гніцевич, Н. С. Гончарова // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 181–186.
загальний = Технологія
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Продукти (харчування) : функціональні
36.81 О-16
Гніцевич, В. А.
Теоретичні аспекти розробки напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст] / В. А. Гніцевич, Н. С. Гончарова // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 181–186.
загальний = Технологія
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Продукти (харчування) : функціональні