Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бачинська, Я. О. - Вдосконалення технології виробництва джемів функціонального призначення на основі екстракту стеві...
Бачинська, Я. О. - Вдосконалення технології виробництва джемів функціонального призначення на основі екстракту стеві...
Книга (аналіт. опис)
Автор: Бачинська, Я. О.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30. Вдосконалення технології виробництва джемів функціонального призначення на основі екстракту стеві...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Бачинська, Я. О.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30. Вдосконалення технології виробництва джемів функціонального призначення на основі екстракту стеві...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
36.81 О-16
Бачинська, Я. О.
Вдосконалення технології виробництва джемів функціонального призначення на основі екстракту стевії [Текст] / Я. О. Бачинська, О. А. Степанова // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 9–15.
загальний = Переробка : ягід
загальний = Переробка : фруктів
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : функціональні
загальний = Домішок : біологічно активний
загальний = Виробництво : консервне
загальний = Продукти (харчування) : цукрозамінники
Рослина : стевія
36.81 О-16
Бачинська, Я. О.
Вдосконалення технології виробництва джемів функціонального призначення на основі екстракту стевії [Текст] / Я. О. Бачинська, О. А. Степанова // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 9–15.
загальний = Переробка : ягід
загальний = Переробка : фруктів
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : функціональні
загальний = Домішок : біологічно активний
загальний = Виробництво : консервне
загальний = Продукти (харчування) : цукрозамінники
Рослина : стевія