Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Олійник, С. Г. - Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житньо-пшеничного хліба [Текст]
Олійник, С. Г. - Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житньо-пшеничного хліба [Текст]
Стаття
Автор: Олійник, С. Г.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житньо-пшеничного хліба [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Олійник, С. Г.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житньо-пшеничного хліба [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Олійник, С. Г.
Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житньо-пшеничного хліба [Текст] / С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 6. – С. 249–258.
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Показник : якості
загальний = Властивість
загальний = Процес (технологічний)
загальний = Технологія : харчова
Олійник, С. Г.
Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житньо-пшеничного хліба [Текст] / С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 6. – С. 249–258.
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Показник : якості
загальний = Властивість
загальний = Процес (технологічний)
загальний = Технологія : харчова