Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Використання добавок фруктової сировини в технології харчових продуктів [Текст]
Використання добавок фруктової сировини в технології харчових продуктів [Текст]
Книга (аналіт. опис)
Автор:
Збірник наукових статей магістрів. Навчально-науковий інститут денної освіти. Ч. 1 [Текст]. Використання добавок фруктової сировини в технології харчових продуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Збірник наукових статей магістрів. Навчально-науковий інститут денної освіти. Ч. 1 [Текст]. Використання добавок фруктової сировини в технології харчових продуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
Використання добавок фруктової сировини в технології харчових продуктів [Текст] / А. В. Бугай, А. Р. Дяченко, В. О. Горючкіна, М. С. Котляр, Г. П. Хомич // Збірник наукових статей магістрів. Навчально-науковий інститут денної освіти. Ч. 1 [Текст] / голов. ред. О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – С. 97–104.
загальний = Переробка : фруктів
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Технологія : харчова
Використання добавок фруктової сировини в технології харчових продуктів [Текст] / А. В. Бугай, А. Р. Дяченко, В. О. Горючкіна, М. С. Котляр, Г. П. Хомич // Збірник наукових статей магістрів. Навчально-науковий інститут денної освіти. Ч. 1 [Текст] / голов. ред. О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – С. 97–104.
загальний = Переробка : фруктів
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Технологія : харчова