Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Губеня, В. - Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста т...
Губеня, В. - Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста т...
Стаття
Автор: Губеня, В.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста т...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Губеня, В.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста т...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Губеня, В.
Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба [Текст] / В. Губеня, Л. Арсеньєва // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2008. – N11. – С.13-17.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Склад : хімічний
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Якість : продукції
загальний = Виробництво : хлібопекарне
загальний = Процес (технологічний)
Губеня, В.
Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба [Текст] / В. Губеня, Л. Арсеньєва // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2008. – N11. – С.13-17.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Склад : хімічний
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Якість : продукції
загальний = Виробництво : хлібопекарне
загальний = Процес (технологічний)