Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Оболкіна, В. - Вплив борошна пророщених злаків на якість і продовження терміну зберігання заварних пряників
Оболкіна, В. - Вплив борошна пророщених злаків на якість і продовження терміну зберігання заварних пряників
Стаття
Автор: Оболкіна, В.
Харчова і переробна промисловість. Вплив борошна пророщених злаків на якість і продовження терміну зберігання заварних пряників
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Оболкіна, В.
Харчова і переробна промисловість. Вплив борошна пророщених злаків на якість і продовження терміну зберігання заварних пряників
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Оболкіна, В.
Вплив борошна пророщених злаків на якість і продовження терміну зберігання заварних пряників / В. Оболкіна, Г. Своєволіна, А. Дорохович, [та ін.] // Харчова і переробна промисловість. – 2006. – N1. – С.22-24.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Зберігання
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
Оболкіна, В.
Вплив борошна пророщених злаків на якість і продовження терміну зберігання заварних пряників / В. Оболкіна, Г. Своєволіна, А. Дорохович, [та ін.] // Харчова і переробна промисловість. – 2006. – N1. – С.22-24.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Зберігання
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні