Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Нові надходження
Простий пошук
Розширений пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезаурус (Рубрики)
Книгозабезпеченість:
За дисциплінами
За спеціальностями
За спеціалізаціями
За циклами дисциплін
За кафедрами
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Костенко, Ю. Г.
До списку авторів
Костенко, Ю. Г.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Відібрати для друку:
сторінку
|
інверсія
|
скинути
|
друк
(
0
)
Немає прим.
Стаття
Костенко, Ю. Г.
Все отмыли? А про воздух не забыли? [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
повний текст
На полицю
Немає прим.
Стаття
Костенко, Ю. Г.
Использование тестовых пластин питательных сред при ускоренном микробиологическом контроле мясных...
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
На полицю
Немає прим.
Стаття
Костенко, Ю. Г.
Композиционные добавки в производстве сыровяленых колбас + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
повний текст
На полицю
Немає прим.
Стаття
Костенко, Ю. Г.
О проблеме производства охлажденного мяса длительного срока годности [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
На полицю
Доступно
2 з 2
Книга
Костенко, Ю. Г.
Основы микробиологии, санитарии и гигиены в производстве мяса и мясных продуктов: Учеб. пособие
Легкая и пищевая прмышленность, 1973 р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Немає прим.
Стаття
Карташова, Т. С.
Стартовые культуры в производстве сырокопченых продуктов из мяса птицы
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
На полицю