Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: майонез
Рубрики
--> Страва
----> соус
------> майонез
Друк списку
--> Страва
----> соус
------> майонез
Рубрика
- Назва:
- майонез
Друк списку
Пов'язані описи:
Стаття
Гриневская, А.
Не жалеть яиц [Текст]: как сохранить позиции на падающем рынке майонеза
б.р.
ISBN відсутній
Гриневская, А.
Не жалеть яиц [Текст]: как сохранить позиции на падающем рынке майонеза
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Момот, Ю. В.
Визначення якості майонезу за деякими фізико-хімічними показниками [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Момот, Ю. В.
Визначення якості майонезу за деякими фізико-хімічними показниками [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Гнітій, Н. В.
Визначення якості майонезу фізико-хімічними методами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Гнітій, Н. В.
Визначення якості майонезу фізико-хімічними методами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Жиры. Химический состав и экспертиза качества [Текст]: монография
ДеЛи, 2005 р.
ISBN 5-94343-097-0
Жиры. Химический состав и экспертиза качества [Текст]: монография
ДеЛи, 2005 р.
ISBN 5-94343-097-0
Відеозапис
Єрмоленко, М.
Знак якості. Майонез "Легкий" (30-40%): видеофильм
ПУЕТ, 2009 р.
ISBN відсутній
Єрмоленко, М.
Знак якості. Майонез "Легкий" (30-40%): видеофильм
ПУЕТ, 2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Титаренко, Л. Д.
Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-188-6
Титаренко, Л. Д.
Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-188-6
Стаття
Скляренко, Ю. С.
Разработка рецептуры и оценка качества и безопасности майонеза, обогащенного витаминами
б.р.
ISBN відсутній
Скляренко, Ю. С.
Разработка рецептуры и оценка качества и безопасности майонеза, обогащенного витаминами
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Грегірчак, Н. М.
Мікробіологія харчових виробництв [Текст]: лабораторний практикум : навч. посібник
Нац. ун-т харч. технологій, 2009 р.
ISBN 978-966-612-081-9
Грегірчак, Н. М.
Мікробіологія харчових виробництв [Текст]: лабораторний практикум : навч. посібник
Нац. ун-т харч. технологій, 2009 р.
ISBN 978-966-612-081-9
Книга (аналіт. опис)
Тимченко, М. О.
Новітні напрямки у виробництві майонезу [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Тимченко, М. О.
Новітні напрямки у виробництві майонезу [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Перспективи використання біологічно активної добавки "Неоселен" у технології емульсійних соусів [...
б.р.
ISBN відсутній
Перспективи використання біологічно активної добавки "Неоселен" у технології емульсійних соусів [...
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Ткаченко, Н.
Жирозамінники вуглеводної та білкової природи в низькокалорійних майонезах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ткаченко, Н.
Жирозамінники вуглеводної та білкової природи в низькокалорійних майонезах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній