Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Плахотін, В. Я. - Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Плахотін, В. Я. - Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Електронний ресурс
Автор: Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: лабораторний практикум та завдання для самостійної роботи
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: лабораторний практикум та завдання для самостійної роботи
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Електронний ресурс
36.81я73 П37
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Электронный ресурс] : лабораторний практикум та завдання для самостійної роботи / В. Я. Плахотін, Т. Ю. Суткович. – Електрон. дані. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM) . – Назва з контейнера : 19.23 грн.
ББК 36.81я73 П37
загальний = Склад : хімічний
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Організація : виробництва
загальний = Якість : продукції
загальний = Управління : якістю
загальний = Технологія : консервування
загальний = Стандартизація
загальний = Технологія : зберігання
344/А Читальний зал для науковців
36.81я73 П37
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Электронный ресурс] : лабораторний практикум та завдання для самостійної роботи / В. Я. Плахотін, Т. Ю. Суткович. – Електрон. дані. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM) . – Назва з контейнера : 19.23 грн.
ББК 36.81я73 П37
загальний = Склад : хімічний
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Організація : виробництва
загальний = Якість : продукції
загальний = Управління : якістю
загальний = Технологія : консервування
загальний = Стандартизація
загальний = Технологія : зберігання
344/А Читальний зал для науковців