Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Технология и контроль качества кулинарной продукции из картофеля, овощей и грибов [Текст]
Технология и контроль качества кулинарной продукции из картофеля, овощей и грибов [Текст]
Книга
Автор:
Технология и контроль качества кулинарной продукции из картофеля, овощей и грибов [Текст]: учеб. пособие
Видавництво: Академия, 2006 г.
ISBN 5-7695-2687-4
Автор:
Технология и контроль качества кулинарной продукции из картофеля, овощей и грибов [Текст]: учеб. пособие
Видавництво: Академия, 2006 г.
ISBN 5-7695-2687-4
(UA) Книга
36.91я73 Т38
Технология и контроль качества кулинарной продукции из картофеля, овощей и грибов [Текст] : учеб. пособие / Е. В. Литвинова, А. И. Шилов, Л. С. Большакова, З. П. Подкопаева. – Москва; Москва; Москва : Академия, 2006. – 384 с. – ISBN 5-7695-2687-4 : 162.00 грн.
ББК 36.91я73 Т38
загальний = Овочі : картопля
загальний = Історія : овочів
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Переробка : грибів
загальний = Цінність : харчова
загальний = Продукти (харчування) : заморожені
348133 Загальний читальний зал
36.91я73 Т38
Технология и контроль качества кулинарной продукции из картофеля, овощей и грибов [Текст] : учеб. пособие / Е. В. Литвинова, А. И. Шилов, Л. С. Большакова, З. П. Подкопаева. – Москва; Москва; Москва : Академия, 2006. – 384 с. – ISBN 5-7695-2687-4 : 162.00 грн.
ББК 36.91я73 Т38
загальний = Овочі : картопля
загальний = Історія : овочів
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Переробка : грибів
загальний = Цінність : харчова
загальний = Продукти (харчування) : заморожені
348133 Загальний читальний зал