Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Актуальні проблеми підвищення якості та безпеки продукції в м'ясопереробній галузі [Текст]
Актуальні проблеми підвищення якості та безпеки продукції в м'ясопереробній галузі [Текст]
Автор:
Актуальні проблеми підвищення якості та безпеки продукції в м'ясопереробній галузі [Текст]: звіт про науково-дослідну роботу
2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Звіт
36.92 А43
Актуальні проблеми підвищення якості та безпеки продукції в м'ясопереробній галузі [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / В. Я. Плахотін, А. М. Бурбак, Л. Б. Олійник, [та ін.], Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава, 2013. – 214 с.
ББК 36.92 А43
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Досвід : передовий
28/З Читальний зал для науковців
36.92 А43
Актуальні проблеми підвищення якості та безпеки продукції в м'ясопереробній галузі [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / В. Я. Плахотін, А. М. Бурбак, Л. Б. Олійник, [та ін.], Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава, 2013. – 214 с.
ББК 36.92 А43
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Досвід : передовий
28/З Читальний зал для науковців