Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бородай, А. Б. - Динаміка інактивації мікроорганізмів під впливом вакууму та ультразвуку [Текст]
Бородай, А. Б. - Динаміка інактивації мікроорганізмів під впливом вакууму та ультразвуку [Текст]
Книга (аналіт. опис)
Автор: Бородай, А. Б.
Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст]. Динаміка інактивації мікроорганізмів під впливом вакууму та ультразвуку [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Бородай, А. Б.
Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст]. Динаміка інактивації мікроорганізмів під впливом вакууму та ультразвуку [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
36.81я431 Н73
Бородай, А. Б.
Динаміка інактивації мікроорганізмів під впливом вакууму та ультразвуку [Текст] / А. Б. Бородай, Т. Ю. Суткович // Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст] : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Полтава, 23 трав. 2013 р. / наук. керів. В. О. Дорохін. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – С. 15─17.
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Процес (технологічний)
36.81я431 Н73
Бородай, А. Б.
Динаміка інактивації мікроорганізмів під впливом вакууму та ультразвуку [Текст] / А. Б. Бородай, Т. Ю. Суткович // Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст] : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Полтава, 23 трав. 2013 р. / наук. керів. В. О. Дорохін. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – С. 15─17.
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Процес (технологічний)