Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Капліна, Т. В. - Використання феромагнітних часток у технологіях соусів на емульсійній основі
Капліна, Т. В. - Використання феромагнітних часток у технологіях соусів на емульсійній основі
Книга (аналіт. опис)
Автор: Капліна, Т. В.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Використання феромагнітних часток у технологіях соусів на емульсійній основі
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Капліна, Т. В.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв. Використання феромагнітних часток у технологіях соусів на емульсійній основі
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
Кн. 36 П78
Капліна, Т. В.
Використання феромагнітних часток у технологіях соусів на емульсійній основі / Т. В. Капліна, Л. О. Положишникова // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.169-171.
ББК Кн. 36 П78
загальний = Речовина : емульсія
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування) : соус
Кн. 36 П78
Капліна, Т. В.
Використання феромагнітних часток у технологіях соусів на емульсійній основі / Т. В. Капліна, Л. О. Положишникова // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.169-171.
ББК Кн. 36 П78
загальний = Речовина : емульсія
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування) : соус