Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: Біохімія
Рубрики
--> Біохімія
Друк списку
--> Біохімія
Рубрика
- Назва:
- Біохімія
Друк списку
Пов'язані описи:
Книга
Шешеня, С. К.
Біохімія [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації і контрольно-тренінгові завдання
2006 р.
ISBN відсутній
Шешеня, С. К.
Біохімія [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації і контрольно-тренінгові завдання
2006 р.
ISBN відсутній
Книга
Сухаренко, О. В.
Біохімія [Текст]: лабораторний практикум і завдання модульного контролю
Ліра-К, 2014 р.
ISBN 978-966-2609-59-2
Сухаренко, О. В.
Біохімія [Текст]: лабораторний практикум і завдання модульного контролю
Ліра-К, 2014 р.
ISBN 978-966-2609-59-2
Книга
Лисиця, А. В.
Біохімія [Текст]: практикум : навч. посібник
Університетська книга, 2009 р.
ISBN 978-966-680-444-3
Лисиця, А. В.
Біохімія [Текст]: практикум : навч. посібник
Університетська книга, 2009 р.
ISBN 978-966-680-444-3
Книга
Кучменко, О. Б.
Біохімія вітамінів [Текст]: монографія
Університет "Україна", 2012 р.
ISBN 978-966-388-378-6
Кучменко, О. Б.
Біохімія вітамінів [Текст]: монографія
Університет "Україна", 2012 р.
ISBN 978-966-388-378-6
Книга
Цехмістренко, С. І.
Біохімія молока та молокопродуктів [Текст]: навч. посібник
[б. в.], 2014 р.
ISBN 978-966-2122-37-4
Цехмістренко, С. І.
Біохімія молока та молокопродуктів [Текст]: навч. посібник
[б. в.], 2014 р.
ISBN 978-966-2122-37-4
Книга
Цехмістренко, С. І.
Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст]: навч. посібник
[б. в.], 2014 р.
ISBN 978-617-657-016-5
Цехмістренко, С. І.
Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст]: навч. посібник
[б. в.], 2014 р.
ISBN 978-617-657-016-5
Книга
Пешук, Л. В.
Біохімія та технологія оліє-жирової сировини [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-611-01-0035-9
Пешук, Л. В.
Біохімія та технологія оліє-жирової сировини [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-611-01-0035-9
Книга
Орлова, Н. Я.
Біохімія та фізіологія харчування [Текст]: підручник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2010 р.
ISBN 966-629-251-3
Орлова, Н. Я.
Біохімія та фізіологія харчування [Текст]: підручник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2010 р.
ISBN 966-629-251-3
Стаття
Антирадикальная активность и устойчивость к окислению растительных масел, приготовленных из семян...
б.р.
ISBN відсутній
Антирадикальная активность и устойчивость к окислению растительных масел, приготовленных из семян...
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Влияние различных соединений железа, введенных в состав обогащенной витаминами пшеничной муки, на...
б.р.
ISBN відсутній
Влияние различных соединений железа, введенных в состав обогащенной витаминами пшеничной муки, на...
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Чепин, С.
Возможности снижения содержания жира и холестерина в мясе животных
б.р.
ISBN відсутній
Чепин, С.
Возможности снижения содержания жира и холестерина в мясе животных
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Березовский, В. А.
Гипоксия и индивидуальные особенности реактивности
Наукова думка, 1978 р.
ISBN відсутній
Березовский, В. А.
Гипоксия и индивидуальные особенности реактивности
Наукова думка, 1978 р.
ISBN відсутній
Книга
Залеський, I. I.
Екологія людини: Підручник
ISBN 966-580-201-1
Залеський, I. I.
Екологія людини: Підручник
Серія: Альма-матер
Академія, 2005 р.ISBN 966-580-201-1
Книга
Т. 3: Біо - Бя
Координаційне бюро Енциклопедії Сучасної України НАНУ, 2004 р.
ISBN 966-02-2074-X
Т. 3: Біо - Бя
Координаційне бюро Енциклопедії Сучасної України НАНУ, 2004 р.
ISBN 966-02-2074-X
Книга (аналіт. опис)
Шешеня, С. К.
Застосування дистанційних технологій при вивченні біохімії [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шешеня, С. К.
Застосування дистанційних технологій при вивченні біохімії [Текст]
б.р.
ISBN відсутній