Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Нові надходження
Простий пошук
Розширений пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезаурус (Рубрики)
Книгозабезпеченість:
За дисциплінами
За спеціальностями
За спеціалізаціями
За циклами дисциплін
За кафедрами
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Слащева, А. В.
До списку авторів
Слащева, А. В.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Відібрати для друку:
сторінку
|
інверсія
|
скинути
|
друк
(
0
)
Немає прим.
Стаття
Слащева, А. В.
Дослідження харчової цінності фаршевих виробів з топінамбуром + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
повний текст
На полицю
Немає прим.
Книга (аналіт. опис)
Гніцевич, В. А.
Дослідження хімічного складу топінамбура
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
На полицю
Немає прим.
Стаття
Харыбина, Т.
Создание библиотечного ВЕБ - сайта
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
На полицю
Немає прим.
Стаття
Коршунова, Г. Ф.
Дослідження антиоксидантних властивостей топінамбура у складі фаршевих систем
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
На полицю
Немає прим.
Стаття
Гніцевич, В. А.
Обгрунтування доцільності використання ферментних препаратів у технологіях переробки рослинної пе...
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
повний текст
На полицю
Немає прим.
Книга
Слащева, А. В.
Барна справа та організація роботи сомельє [Електронний ресурс]: конспект лекцій для студентів спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" ден. та заочн. форм навчання
ДонНУЕТ, 2017 р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
повний текст
На полицю
Немає прим.
Стаття
Інформаційне обслуговування на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу: сучасний стан та перс...
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
повний текст
На полицю
Немає прим.
Стаття
Гніцевич, В. А.
Обгрунтування термінів зберігання та вивчення показників безпеки напівфабрикату на основі печериц...
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
повний текст
На полицю