Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: Технологія галузі
Рубрики
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базова частина
------> Технологія галузі
Друк списку
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базова частина
------> Технологія галузі
Рубрика
- Назва:
- Технологія галузі
Друк списку
Пов'язані описи:
Книга
Власенко, В. В.
Основи технології та товарознавства ковбас і м'ясокопченостей: Навч. посібник
"ГІПАНІС", 2001 р.
ISBN 966-7874-02-8
Власенко, В. В.
Основи технології та товарознавства ковбас і м'ясокопченостей: Навч. посібник
"ГІПАНІС", 2001 р.
ISBN 966-7874-02-8
Книга
Віннікова, Л. Г.
Теорія і практика переробки м'яса: Навч.посіб.
СМИЛ, 2000 р.
ISBN 5-7763-2479-3
Віннікова, Л. Г.
Теорія і практика переробки м'яса: Навч.посіб.
СМИЛ, 2000 р.
ISBN 5-7763-2479-3
Книга
Технология консервирования плодов, овощей, мяса и рыбы: Учебник
Агропромиздат, 1993 р.
ISBN 5-10-001708-2
Технология консервирования плодов, овощей, мяса и рыбы: Учебник
Агропромиздат, 1993 р.
ISBN 5-10-001708-2
Електронний ресурс
Бурбак, А. М.
Технологія галузі: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній
Бурбак, А. М.
Технологія галузі: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Олійник, Л. Б.
Технологія галузі: Розділ "Технологія переробки м'яса": Опорний конспект лекцій
РВВ ПУСКУ, 2004 р.
ISBN відсутній
Олійник, Л. Б.
Технологія галузі: Розділ "Технологія переробки м'яса": Опорний конспект лекцій
РВВ ПУСКУ, 2004 р.
ISBN відсутній
Книга
Бурбак, А. М.
Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2004 р.
ISBN відсутній
Бурбак, А. М.
Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2004 р.
ISBN відсутній
Книга
Олійник, Л. Б.
Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс]: Опорний конспект лекцій
2004 р.
ISBN відсутній
Олійник, Л. Б.
Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс]: Опорний конспект лекцій
2004 р.
ISBN відсутній
Книга
Технологія продуктів забою тварин: Підручник
РВВ ВАТ "Віноблдрукарня", 1999 р.
ISBN 5-7763-2498-X
Технологія продуктів забою тварин: Підручник
РВВ ВАТ "Віноблдрукарня", 1999 р.
ISBN 5-7763-2498-X
Книга
Марх, А. Т.
Технохимический контроль консервного производства: Учебник
Агропромиздат, 1989 р.
ISBN 5-10-000134-8
Марх, А. Т.
Технохимический контроль консервного производства: Учебник
Агропромиздат, 1989 р.
ISBN 5-10-000134-8