Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бірта, Г. О. - Методичні рекомендації по оцінці м'ясної продуктивності, якості туш, м'яса і підшкірного жиру сви...
Бірта, Г. О. - Методичні рекомендації по оцінці м'ясної продуктивності, якості туш, м'яса і підшкірного жиру сви...
Книга
Автор: Бірта, Г. О.
Методичні рекомендації по оцінці м'ясної продуктивності, якості туш, м'яса і підшкірного жиру сви...
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 978-966-184-051-4
Автор: Бірта, Г. О.
Методичні рекомендації по оцінці м'ясної продуктивності, якості туш, м'яса і підшкірного жиру сви...
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 978-966-184-051-4
(UA) Книга
65.421.51 Б64
Бірта, Г. О.
Методичні рекомендації по оцінці м'ясної продуктивності, якості туш, м'яса і підшкірного жиру свиней [Текст] / Г. О. Бірта. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. – 34с. – ISBN 978-966-184-051-4 : 2.98 грн.
ББК 65.421.51 Б64
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Дослідження : якості
350041 Загальний читальний зал
350042 Загальний читальний зал
350044 Наук. абонемент
350045 Наук. абонемент
350043 Читальний зал для науковців
65.421.51 Б64
Бірта, Г. О.
Методичні рекомендації по оцінці м'ясної продуктивності, якості туш, м'яса і підшкірного жиру свиней [Текст] / Г. О. Бірта. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. – 34с. – ISBN 978-966-184-051-4 : 2.98 грн.
ББК 65.421.51 Б64
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Дослідження : якості
350041 Загальний читальний зал
350042 Загальний читальний зал
350044 Наук. абонемент
350045 Наук. абонемент
350043 Читальний зал для науковців