Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: Асортимент
Рубрики
--> Асортимент
Друк списку
--> Асортимент
Рубрика
- Назва:
- Асортимент
Друк списку
Пов'язані описи:
Стаття
Шкарлет, С. М.
Перспективні напрями розвитку ринку лляної продукції в Україні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шкарлет, С. М.
Перспективні напрями розвитку ринку лляної продукції в Україні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Семак, Б. Б.
Проблеми розвитку ринку текстильної сировини в Україні [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Семак, Б. Б.
Проблеми розвитку ринку текстильної сировини в Україні [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Рибак, Г. М.
Способи розширення асортименту маринованих шампіньонів штучно вирощених
б.р.
ISBN відсутній
Рибак, Г. М.
Способи розширення асортименту маринованих шампіньонів штучно вирощених
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Бенедик, М. І.
Вивчення асортименту, споживчих переваг та якості соків [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Бенедик, М. І.
Вивчення асортименту, споживчих переваг та якості соків [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Проблемы ассортимента и повышения качества продовольственных товаров
Типография МКИ, 1972 р.
ISBN відсутній
Проблемы ассортимента и повышения качества продовольственных товаров
Типография МКИ, 1972 р.
ISBN відсутній
Книга
Данилов, А. И.
Проблемы развития рынка и формирования ассортимента кожаной обуви
Центросоюз СССР Учеб.-науч. комплекс потреб. кооперации. Моск. кооп. ин-т, 1990 р.
ISBN відсутній
Данилов, А. И.
Проблемы развития рынка и формирования ассортимента кожаной обуви
Центросоюз СССР Учеб.-науч. комплекс потреб. кооперации. Моск. кооп. ин-т, 1990 р.
ISBN відсутній
Стаття
Щинова, Р. А.
Модель оптимизации производственно-сбытовой структуры промышленного проедприятия [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Щинова, Р. А.
Модель оптимизации производственно-сбытовой структуры промышленного проедприятия [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Власова, Н. О.
Методичні підходи до оцінки асортиментної привабливості підприємств торгівлі під час обгрунтуванн...
б.р.
ISBN відсутній
Власова, Н. О.
Методичні підходи до оцінки асортиментної привабливості підприємств торгівлі під час обгрунтуванн...
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Продовольчі товари [Текст]: лабораторний практикум : навч. посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2007 р.
ISBN 966-629-309-9
Продовольчі товари [Текст]: лабораторний практикум : навч. посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2007 р.
ISBN 966-629-309-9
Книга
Производственный учет и отчетность [Текст]: [в мясной отрасли] : учеб. пособие
ГИОРД, 2006 р.
ISBN 5-98879-010-0
Производственный учет и отчетность [Текст]: [в мясной отрасли] : учеб. пособие
ГИОРД, 2006 р.
ISBN 5-98879-010-0
Книга
Медведева, А. А.
Производство конфет и шоколада [Текст]: технологии, оборудование, рецептуры
Изд-во ДНК, 2007 р.
ISBN 5-901562-61-5
Медведева, А. А.
Производство конфет и шоколада [Текст]: технологии, оборудование, рецептуры
Изд-во ДНК, 2007 р.
ISBN 5-901562-61-5
Стаття
Шелест, О.
Прочность и благородство: керамические напольные покрытия в отеле [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шелест, О.
Прочность и благородство: керамические напольные покрытия в отеле [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навч. посібник
Інкос, Центр навч. л-ри, 2007 р.
ISBN 966-8347-48-X
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навч. посібник
Інкос, Центр навч. л-ри, 2007 р.
ISBN 966-8347-48-X
Книга
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2008 р.
ISBN 978-966-364-648-0
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2008 р.
ISBN 978-966-364-648-0