Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: харчовий концентрат
Рубрики
--> Домішок
----> харчовий концентрат
Друк списку
--> Домішок
----> харчовий концентрат
Рубрика
- Назва:
- харчовий концентрат
Друк списку
Пов'язані описи:
Книга
Донченко, Л. В.
Безопасность пищевой продукции [Текст]: учебник
ДеЛи принт, 2007 р.
ISBN відсутній
Донченко, Л. В.
Безопасность пищевой продукции [Текст]: учебник
ДеЛи принт, 2007 р.
ISBN відсутній
Книга
Безопасность продовольственного сырья и пищевых продуктов [Текст]: учеб. пособие
ISBN 5-940870-58-9
Безопасность продовольственного сырья и пищевых продуктов [Текст]: учеб. пособие
Серія: Питание
Сиб. унив. изд-во, 2007 р.ISBN 5-940870-58-9
Книга
Деликатная, И. О.
Безопасность товаров (продовольственных) [Текст]: учеб. пособие
Вышэйшая школа, 2012 р.
ISBN 978-985-06-1929-7
Деликатная, И. О.
Безопасность товаров (продовольственных) [Текст]: учеб. пособие
Вышэйшая школа, 2012 р.
ISBN 978-985-06-1929-7
Книга
Печенежская, И. А.
Ч.1. : Продовольственные товары: Учеб. пособие
Мини Тайп, 2004 р.
ISBN 5-7509-0035-5
Печенежская, И. А.
Ч.1. : Продовольственные товары: Учеб. пособие
Мини Тайп, 2004 р.
ISBN 5-7509-0035-5
Книга
Сушкова, В. И.
Безотходная конверсия растительного сырья в биологически активные вещества[Текст]
ДеЛи принт, 2008 р.
ISBN 978-5-94343-159-3
Сушкова, В. И.
Безотходная конверсия растительного сырья в биологически активные вещества[Текст]
ДеЛи принт, 2008 р.
ISBN 978-5-94343-159-3
Стаття
Катаєва, С. Є.
Безпечність застосування синтетичних добавок у харчових продуктах для дітей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Катаєва, С. Є.
Безпечність застосування синтетичних добавок у харчових продуктах для дітей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Недосєкова, Н. С.
Проблеми використання харчових добавок [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Недосєкова, Н. С.
Проблеми використання харчових добавок [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Андросюк, Я.
Харчові добавки, або як ми ставимося до свого здоров'я [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Андросюк, Я.
Харчові добавки, або як ми ставимося до свого здоров'я [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Димань, Т. М.
Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів [Текст]: підручник
ISBN 978-966-580-310-2, 978-966-580-346-1
Димань, Т. М.
Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів [Текст]: підручник
Серія: Альма-матер
Академія, 2011 р.ISBN 978-966-580-310-2, 978-966-580-346-1
Книга
Безпека харчування [Текст]: сучасні проблеми : посібник-довідник
Книги-XXI, 2005 р.
ISBN 966-86532-5-4
Безпека харчування [Текст]: сучасні проблеми : посібник-довідник
Книги-XXI, 2005 р.
ISBN 966-86532-5-4
Стаття
Васильева, Н.
Добавленная прибыль: Рынок пищевых ингредиентов для мясопереработки + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Васильева, Н.
Добавленная прибыль: Рынок пищевых ингредиентов для мясопереработки + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Пилипенко, Л. Н.
Биологические методы в оценке безопасности растительных пищевых продуктов и ингридиентов [Текст]
Optimum, 2014 р.
ISBN 978-966-344-569-4
Пилипенко, Л. Н.
Биологические методы в оценке безопасности растительных пищевых продуктов и ингридиентов [Текст]
Optimum, 2014 р.
ISBN 978-966-344-569-4
Стаття
Баль-Прилипко, Л.
Білково-жирові емульсії у технології варених ковбасних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баль-Прилипко, Л.
Білково-жирові емульсії у технології варених ковбасних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Гутник, С.
Борошняні кондитерські вироби: знижуємо собівартість без втрати якості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Гутник, С.
Борошняні кондитерські вироби: знижуємо собівартість без втрати якості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Хвыля, С. И.
Вареные колбасы с молочно-белковым комплексом и особенности их микроструктуры [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Хвыля, С. И.
Вареные колбасы с молочно-белковым комплексом и особенности их микроструктуры [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Храмеева, Н. П.
Применение природных и синтетических антиоксидантов для стабилизации пищевых продуктов
б.р.
ISBN відсутній
Храмеева, Н. П.
Применение природных и синтетических антиоксидантов для стабилизации пищевых продуктов
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Використання добавок фруктової сировини в технології харчових продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Використання добавок фруктової сировини в технології харчових продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній