Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: Властивість
Рубрики
--> Властивість
Друк списку
--> Властивість
Рубрика
- Назва:
- Властивість
Друк списку
Пов'язані описи:
Стаття
Determination of functional and technological properties of beef based on the analysis of color d...
б.р.
ISBN відсутній
Determination of functional and technological properties of beef based on the analysis of color d...
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Burdo, O.
Kinetics and energy of poultry meat dehydration in vacuum and microwave field conditions [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Burdo, O.
Kinetics and energy of poultry meat dehydration in vacuum and microwave field conditions [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Methods of regulating physical properties of dough using phytoextracts [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Methods of regulating physical properties of dough using phytoextracts [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Perspectives of the use of plant raw material extracts for storage of tomatoes [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Perspectives of the use of plant raw material extracts for storage of tomatoes [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Polyamidaminepichlorohydrin application for eco-safe waterfast and waterproof food packaging pape...
Застосування поліамідамінепіхлоргідрину для отримання екобезпечного вологоміцного водонепроникного пакувального паперу для харчових продуктів
б.р.
ISBN відсутній
Polyamidaminepichlorohydrin application for eco-safe waterfast and waterproof food packaging pape...
Застосування поліамідамінепіхлоргідрину для отримання екобезпечного вологоміцного водонепроникного пакувального паперу для харчових продуктів
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Quality of Helianthus annuus honey obtained in the conditions of radioactive contamination [Text]
Якість меду із Helianthus annuus, отриманого в умовах радіоактивного забруднення
б.р.
ISBN відсутній
Quality of Helianthus annuus honey obtained in the conditions of radioactive contamination [Text]
Якість меду із Helianthus annuus, отриманого в умовах радіоактивного забруднення
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Regulation of structural and mechanical properties of shiitake mushroom suspension as an object o...
Регулювання структурно-механічних властивостей суспензії гриба шиїтаке як об'єкта розпилювального сушіння
б.р.
ISBN відсутній
Regulation of structural and mechanical properties of shiitake mushroom suspension as an object o...
Регулювання структурно-механічних властивостей суспензії гриба шиїтаке як об'єкта розпилювального сушіння
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Using raw potato peel in the production of extruded feed additive [TextIe]
Використання свіжих картопляних очисток у виробництві екструдованої кормової добавки
б.р.
ISBN відсутній
Using raw potato peel in the production of extruded feed additive [TextIe]
Використання свіжих картопляних очисток у виробництві екструдованої кормової добавки
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Возняк, О.
Значення пектинів, виділених зі шроту насіння амаранту та їх властивості (Текст)
б.р.
ISBN відсутній
Возняк, О.
Значення пектинів, виділених зі шроту насіння амаранту та їх властивості (Текст)
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Визначення показників якості зернової сировини та перспективи її експорту в інші країни [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Визначення показників якості зернової сировини та перспективи її експорту в інші країни [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Юдічева, О. П.
Визначення узагальненого показника органолептичних властивостей перцю солодкого біофортифікованог...
б.р.
ISBN відсутній
Юдічева, О. П.
Визначення узагальненого показника органолептичних властивостей перцю солодкого біофортифікованог...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Константінова, Н. В.
Використання соціологічних досліджень для оцінки споживних властивостей телевізорів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Константінова, Н. В.
Використання соціологічних досліджень для оцінки споживних властивостей телевізорів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Іващенко, О. Д.
Вплив магнітної обробки води на активну кислотність та концентрацію іонів водню [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Іващенко, О. Д.
Вплив магнітної обробки води на активну кислотність та концентрацію іонів водню [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Олійник, С. Г.
Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житньо-пшеничного хліба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Олійник, С. Г.
Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житньо-пшеничного хліба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Кириченко, О. В.
Гідравлічні властивості геотекстильних матеріалів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кириченко, О. В.
Гідравлічні властивості геотекстильних матеріалів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Біржакова, Є. О.
Властивості права : поняття, значення, співвідношення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Біржакова, Є. О.
Властивості права : поняття, значення, співвідношення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Науменко, О.
Дослідження культуральних властивостей бактерілфагів лактобактерій [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Науменко, О.
Дослідження культуральних властивостей бактерілфагів лактобактерій [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Дослідження протекторних властивостей ягід обліпихи щодо іонів PB (II), CD(II), та HG (II) [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дослідження протекторних властивостей ягід обліпихи щодо іонів PB (II), CD(II), та HG (II) [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Ажаман, І. А.
Теоретичне обгрунтування сутності та властивостей потенціалу підприємства [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ажаман, І. А.
Теоретичне обгрунтування сутності та властивостей потенціалу підприємства [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
The Theoretical Concepts of Innovative Potential Formation of National Economy [Text]
Теоретичні концепції формування інноваційного потенціалу національної економіки
б.р.
ISBN відсутній
The Theoretical Concepts of Innovative Potential Formation of National Economy [Text]
Теоретичні концепції формування інноваційного потенціалу національної економіки
б.р.
ISBN відсутній