Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: обліпиха
Рубрики
--> Ягода
----> обліпиха
Друк списку
--> Ягода
----> обліпиха
Рубрика
- Назва:
- обліпиха
Друк списку
Пов'язані описи:
Книга (аналіт. опис)
Лебединець, В. Т.
Використання фруктово-овочевої сировини у виробництві бісквітних тістечок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Лебединець, В. Т.
Використання фруктово-овочевої сировини у виробництві бісквітних тістечок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Дослідження протекторних властивостей ягід обліпихи щодо іонів PB (II), CD(II), та HG (II) [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дослідження протекторних властивостей ягід обліпихи щодо іонів PB (II), CD(II), та HG (II) [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Богатырева, Т. Г.
Влияние экстракта облепихи на биотехнологические свойства хлебопекарных дрожжей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Богатырева, Т. Г.
Влияние экстракта облепихи на биотехнологические свойства хлебопекарных дрожжей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Іщенко, Н. В.
Використання дикорослої сировини у виробництві бісквітних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Іщенко, Н. В.
Використання дикорослої сировини у виробництві бісквітних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Шелудько, В. М.
Використання обліпихи в технології сучасних борошняних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шелудько, В. М.
Використання обліпихи в технології сучасних борошняних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Шелудько, В. М.
Обліпихове пюре в технології бельгійських вафель [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шелудько, В. М.
Обліпихове пюре в технології бельгійських вафель [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Полякова, А. В.
Дослідження впливу рослинних порошків на вуглеводно-амілазний комплекс пшеничного борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Полякова, А. В.
Дослідження впливу рослинних порошків на вуглеводно-амілазний комплекс пшеничного борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Тимофеева, В. Н.
Консервированные продукты из плодов облепихи [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Тимофеева, В. Н.
Консервированные продукты из плодов облепихи [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Belinska, S.
Consumer properties of fresh and frozen hippophae berries of the Velikan variety [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Belinska, S.
Consumer properties of fresh and frozen hippophae berries of the Velikan variety [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Короткая, Е. В.
Изменение физико-химических показателей плодов облепихи при замораживании
б.р.
ISBN відсутній
Короткая, Е. В.
Изменение физико-химических показателей плодов облепихи при замораживании
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Ламберова, А. А.
Переработка облепихового сока бактериями Acetobacter aceti [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ламберова, А. А.
Переработка облепихового сока бактериями Acetobacter aceti [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Колтунов, В. А.
Ч.2. : Якість і збереженність плодів та ягід + [Електрон. ресурс]: Монографія
КНТЕУ, 2004 р.
ISBN 966-629-122-3
Колтунов, В. А.
Ч.2. : Якість і збереженність плодів та ягід + [Електрон. ресурс]: Монографія
КНТЕУ, 2004 р.
ISBN 966-629-122-3