Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: харчовий концентрат
Рубрики
--> Домішок
----> харчовий концентрат
Друк списку
--> Домішок
----> харчовий концентрат
Рубрика
- Назва:
- харчовий концентрат
Друк списку
Пов'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Мельник, О. Ю.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при ...: Автореф. дис.: 05.18.01
Нац. ун-т харч. технологій, 2005 р.
ISBN відсутній
Мельник, О. Ю.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при ...: Автореф. дис.: 05.18.01
Нац. ун-т харч. технологій, 2005 р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Николаєва, Д. С.
Доцільність використання керобу в технології борошняних кондитерських виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Николаєва, Д. С.
Доцільність використання керобу в технології борошняних кондитерських виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Гайворонська, З. М.
Екологія і безпека харчування [Електрон. ресурс]: Опорний конспект лекцій
РВВ ПУСКУ, 2004 р.
ISBN відсутній
Гайворонська, З. М.
Екологія і безпека харчування [Електрон. ресурс]: Опорний конспект лекцій
РВВ ПУСКУ, 2004 р.
ISBN відсутній
Книга
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст]. Вип. 1: зб. наук. праць
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2005 р.
ISBN відсутній
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст]. Вип. 1: зб. наук. праць
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2005 р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Головко, М. П.
Економічна ефективність виробництва нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кі...
б.р.
ISBN відсутній
Головко, М. П.
Економічна ефективність виробництва нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кі...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Волошин, П. В.
Економічна ефективність впровадження в харчовій промисловості комплексної харчової добавки "Гемод...
б.р.
ISBN відсутній
Волошин, П. В.
Економічна ефективність впровадження в харчовій промисловості комплексної харчової добавки "Гемод...
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Сухенко, В. Ю.
Ефективність використання рослинних консервантів для м'ясопродуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сухенко, В. Ю.
Ефективність використання рослинних консервантів для м'ясопродуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Європейські вимоги до харчових добавок: Довідник
ISBN відсутній
Європейські вимоги до харчових добавок: Довідник
Серія: Ринок Европи
ЛЕОНОРМ, 1997 р.ISBN відсутній
Книга
Загальні технології харчових виробництв [Текст]: підручник
Університет "Україна", 2010 р.
ISBN 978-966-388-318-2
Загальні технології харчових виробництв [Текст]: підручник
Університет "Україна", 2010 р.
ISBN 978-966-388-318-2
Книга (аналіт. опис)
Бровко, О. Г.
Замінники масла какао в шоколадному виробництві та їх вплив на здоров'я людини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Бровко, О. Г.
Замінники масла какао в шоколадному виробництві та їх вплив на здоров'я людини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Застосування продуктів крохмального виробництва в технології хліба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Застосування продуктів крохмального виробництва в технології хліба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Ощипок, І. М.
Застосування продуктів переробки молока для виготовлення ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ощипок, І. М.
Застосування продуктів переробки молока для виготовлення ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Кузьмина, Н.
Инновационные технологии производства мучных кондитерских изделий [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кузьмина, Н.
Инновационные технологии производства мучных кондитерских изделий [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Роговая, А. Л.
Повышение пищевой ценности песочных полуфабрикатов за счет использования кедровой муки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Роговая, А. Л.
Повышение пищевой ценности песочных полуфабрикатов за счет использования кедровой муки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Дробот, В. И.
Использование нетрадиционного сырья в хлебопекарной промышленности
Урожай, 1988 р.
ISBN 5-337-00077-2
Дробот, В. И.
Использование нетрадиционного сырья в хлебопекарной промышленности
Урожай, 1988 р.
ISBN 5-337-00077-2
Книга (аналіт. опис)
Кротынова, К. А.
Использование пищевых добавок в производстве макаронных изделий [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кротынова, К. А.
Использование пищевых добавок в производстве макаронных изделий [Текст]
б.р.
ISBN відсутній