Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Гніцевич, В. А. - Технологія кулінарної продукції з напівфабрикатом на основі печериць і насіння гарбуза та оцінка ...
Гніцевич, В. А. - Технологія кулінарної продукції з напівфабрикатом на основі печериць і насіння гарбуза та оцінка ...
Стаття
Автор: Гніцевич, В. А.
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер.... Технологія кулінарної продукції з напівфабрикатом на основі печериць і насіння гарбуза та оцінка ...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Гніцевич, В. А.
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер.... Технологія кулінарної продукції з напівфабрикатом на основі печериць і насіння гарбуза та оцінка ...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Гніцевич, В. А.
Технологія кулінарної продукції з напівфабрикатом на основі печериць і насіння гарбуза та оцінка її показників якості [Текст] / В. А. Гніцевич, Н. С. Чехова // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Технічні науки. – 2012. – № 1. – С. 96─101.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Переробка : грибів
загальний = Продукти (харчування) : функціональні
Гніцевич, В. А.
Технологія кулінарної продукції з напівфабрикатом на основі печериць і насіння гарбуза та оцінка її показників якості [Текст] / В. А. Гніцевич, Н. С. Чехова // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Технічні науки. – 2012. – № 1. – С. 96─101.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Переробка : грибів
загальний = Продукти (харчування) : функціональні