Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Технологии пищевых производств
Технологии пищевых производств
(UA) Книга
36.81я73 Т38
Технологии пищевых производств : Учебник / под ред. А. П. Нечаев. – Москва : КолосС, 2005. – 768 с. – ISBN 5-10-003813-6 : 183.43.
ББК 36.81я73 Т38
загальний = Сировина
загальний = Маркування
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування) : цукор
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Продукти (харчування) : макарони
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : бродильне
загальний = Продукти (харчування) : дріжджі
загальний = Продукти (харчування) : пиво
загальний = Виробництво : продовольчих товарів
загальний = Вітаміни
загальний = Якість : продукції
загальний = Промисловість : лікеро-горілчана
загальний = Продукти (харчування) : безалкогольні напої
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Продукти (харчування) : олія
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Процес : виробничий
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Технологія : консервування
загальний = Асортимент
загальний = Продукти (харчування) : чай
загальний = Стандартизація
загальний = Цінність : харчова
загальний = Харчування : раціональне
загальний = Виробництво : пивоварне
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Виробництво : виноробне
загальний = Виробництво : безалкогольних напоїв
загальний = Продукти (харчування) : оцет
загальний = Продукти (харчування) : лимонна кислота
загальний = Продукти (харчування) : молочна кислота
загальний = Продукти (харчування) : квас
загальний = Сертифікація : продукції
загальний = Фізіологія : харчування
загальний = Мікробіологія
329028 Загальний читальний зал
331480 Загальний читальний зал
331481 Загальний читальний зал
329029 Читальний зал для науковців
36.81я73 Т38
Технологии пищевых производств : Учебник / под ред. А. П. Нечаев. – Москва : КолосС, 2005. – 768 с. – ISBN 5-10-003813-6 : 183.43.
ББК 36.81я73 Т38
загальний = Сировина
загальний = Маркування
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування) : цукор
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Продукти (харчування) : макарони
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : бродильне
загальний = Продукти (харчування) : дріжджі
загальний = Продукти (харчування) : пиво
загальний = Виробництво : продовольчих товарів
загальний = Вітаміни
загальний = Якість : продукції
загальний = Промисловість : лікеро-горілчана
загальний = Продукти (харчування) : безалкогольні напої
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Продукти (харчування) : олія
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Процес : виробничий
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Технологія : консервування
загальний = Асортимент
загальний = Продукти (харчування) : чай
загальний = Стандартизація
загальний = Цінність : харчова
загальний = Харчування : раціональне
загальний = Виробництво : пивоварне
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Виробництво : виноробне
загальний = Виробництво : безалкогольних напоїв
загальний = Продукти (харчування) : оцет
загальний = Продукти (харчування) : лимонна кислота
загальний = Продукти (харчування) : молочна кислота
загальний = Продукти (харчування) : квас
загальний = Сертифікація : продукції
загальний = Фізіологія : харчування
загальний = Мікробіологія
329028 Загальний читальний зал
331480 Загальний читальний зал
331481 Загальний читальний зал
329029 Читальний зал для науковців