Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Капліна, Т. В.
До списку авторів
Капліна, Т. В.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналіт. опис)
Федорова, О. В.
Удосконалення технології кексів за рахунок використання композиційної суміші у складі насіння ...
б.р.
ISBN відсутній
Федорова, О. В.
Удосконалення технології кексів за рахунок використання композиційної суміші у складі насіння ...
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Іванова, О. В.
Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства [Текст]: підручник
Університетська книга, 2012 р.
ISBN 978-966-680-482-5
Іванова, О. В.
Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства [Текст]: підручник
Університетська книга, 2012 р.
ISBN 978-966-680-482-5
Книга
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...: монографія
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN відсутній
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...: монографія
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Капліна, Т. В.
Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Капліна, Т. В.
Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Капліна, Т. В.
Вплив економічних чинників на якість готельних послуг [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Вплив економічних чинників на якість готельних послуг [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції харчування [Текст]: у таблицях і схемах : навч. посібник
Кондор, 2010 р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції харчування [Текст]: у таблицях і схемах : навч. посібник
Кондор, 2010 р.
ISBN відсутній
Книга
Капліна, Т. В.
Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст]: навч. посібник для студ. спец. "Готельно-ресторанна справа"
ФОП Мирон І. А., 2018 р.
ISBN 978-966-97494-6-8
Капліна, Т. В.
Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст]: навч. посібник для студ. спец. "Готельно-ресторанна справа"
ФОП Мирон І. А., 2018 р.
ISBN 978-966-97494-6-8
Книга
Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії [Текст]: навчальний посібник
ПУЕТ, 2018 р.
ISBN 978-966-184-323-2
Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії [Текст]: навчальний посібник
ПУЕТ, 2018 р.
ISBN 978-966-184-323-2
Книга (аналіт. опис)
Алізаде, Ф. І.
Інтеграція "MICHELIN RED GUIDE" у світовий ресторанний бізнес [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Алізаде, Ф. І.
Інтеграція "MICHELIN RED GUIDE" у світовий ресторанний бізнес [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Головченко, Л. В.
Упровадження інноваційних технологій у готелі категорії "***" на 164 місця у місті Чернігів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Головченко, Л. В.
Упровадження інноваційних технологій у готелі категорії "***" на 164 місця у місті Чернігів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній