Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: продуктів твариництва
Рубрики
--> Зберігання
----> продуктів твариництва
Друк списку
--> Зберігання
----> продуктів твариництва
Рубрика
- Назва:
- продуктів твариництва
Друк списку
Пов'язані описи:
Стаття
Гурьева, К. Б.
Исследования по определению сроков годности мясных консервов [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Гурьева, К. Б.
Исследования по определению сроков годности мясных консервов [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Лапшина, А. А.
Новые подходы к увеличению сроков годности мяса и мясопродуктов [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Лапшина, А. А.
Новые подходы к увеличению сроков годности мяса и мясопродуктов [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Яремчук, Н. В.
Свежесть продукции. Возможности и перспективы [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Яремчук, Н. В.
Свежесть продукции. Возможности и перспективы [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Віннікова, Л. Г.
Дослідження варених ковбас із зниженим умістом нітриту натрію в процесі зберігання [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Віннікова, Л. Г.
Дослідження варених ковбас із зниженим умістом нітриту натрію в процесі зберігання [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Пасічний, В. М.
Дослідження термінів зберігання комбінованих м'ясопродуктів із грибним напівфабрикатом [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Пасічний, В. М.
Дослідження термінів зберігання комбінованих м'ясопродуктів із грибним напівфабрикатом [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Варибрус, В. И.
Основы консервирования и хранения сельскохозяйственной продукции местного происхождения: учеб. пособие
Центросоюз СССР. Учеб.-научн. комплекс потреб. кооп. МКИ., 1988 р.
ISBN відсутній
Варибрус, В. И.
Основы консервирования и хранения сельскохозяйственной продукции местного происхождения: учеб. пособие
Центросоюз СССР. Учеб.-научн. комплекс потреб. кооп. МКИ., 1988 р.
ISBN відсутній
Книга
Русаков, В. Н.
Переработка и хранение продуктов животноводства
Россельхозиздат, 1972 р.
ISBN відсутній
Русаков, В. Н.
Переработка и хранение продуктов животноводства
Россельхозиздат, 1972 р.
ISBN відсутній
Стаття
Оптимизация температурных режимов хранения сливочного масла [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Оптимизация температурных режимов хранения сливочного масла [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Літвінова, І. О.
Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з ви...: автореф. дис … канд. техн. наук : 05.18.04
2016 р.
ISBN відсутній
Літвінова, І. О.
Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з ви...: автореф. дис … канд. техн. наук : 05.18.04
2016 р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Капліна, Т. В.
Розробка технології виготовлення м'ясних січених напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Розробка технології виготовлення м'ясних січених напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Олійник, Л. Б.
Прогресивні технології зберігання і переробки м'яса [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2006 р.
ISBN відсутній
Олійник, Л. Б.
Прогресивні технології зберігання і переробки м'яса [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2006 р.
ISBN відсутній
Книга
Ткач, Н. I.
Прогресивні технології зберігання та преробки м'яса [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2006 р.
ISBN відсутній
Ткач, Н. I.
Прогресивні технології зберігання та преробки м'яса [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2006 р.
ISBN відсутній
Книга
Бірта, Г. О.
Розвиток галузі свинарства на сучасному етапі. Товарознавча характеристика м'яса свинини за напря...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2006 р.
ISBN 966-7971-40-6
Бірта, Г. О.
Розвиток галузі свинарства на сучасному етапі. Товарознавча характеристика м'яса свинини за напря...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2006 р.
ISBN 966-7971-40-6