Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст]
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст]
Книга
Автор:
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст]: матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., 21-22 берез. 2013 р.
Видавництво: ДонНУЕТ, 2013 г.
ISBN відсутній
Автор:
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст]: матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., 21-22 берез. 2013 р.
Видавництво: ДонНУЕТ, 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
36-1я431 Х22
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст] : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., 21-22 берез. 2013 р. / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського ; редколегiя О. О. Шубін, [та ін.]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – 293 с.
ББК 36-1я431 Х22
загальний = Харчування : раціональне
загальний = Харчування : лікувальне
загальний = Домішок : харчовий
380830 Читальний зал для науковців
36-1я431 Х22
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст] : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., 21-22 берез. 2013 р. / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського ; редколегiя О. О. Шубін, [та ін.]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – 293 с.
ББК 36-1я431 Х22
загальний = Харчування : раціональне
загальний = Харчування : лікувальне
загальний = Домішок : харчовий
380830 Читальний зал для науковців
Пов'язані описи:
Книга (аналіт. опис)
Тимченко, М. О.
Новітні напрямки у виробництві майонезу [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Тимченко, М. О.
Новітні напрямки у виробництві майонезу [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Комплексна оцінка якості пісочного печива з використанням напівфабрикату кісткового харчового [Те...
б.р.
ISBN відсутній
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Комплексна оцінка якості пісочного печива з використанням напівфабрикату кісткового харчового [Те...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Загоруйко, Г. Є.
Харчові добавки у складі лікарських препаратів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Загоруйко, Г. Є.
Харчові добавки у складі лікарських препаратів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Бровко, О. Г.
Замінники масла какао в шоколадному виробництві та їх вплив на здоров'я людини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Бровко, О. Г.
Замінники масла какао в шоколадному виробництві та їх вплив на здоров'я людини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Федотова, Н. А.
Перспективи використання порошку ехінації у складі напівфабрикату для десертної продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Федотова, Н. А.
Перспективи використання порошку ехінації у складі напівфабрикату для десертної продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Пищевые добавки для сферы производства мясной продукции [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Пищевые добавки для сферы производства мясной продукции [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Дієтична добавка "Ламідан" – цілюща сила морських водоростей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дієтична добавка "Ламідан" – цілюща сила морських водоростей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Подобій, О. В.
Харчові добавки у виробництві кисломолочних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Подобій, О. В.
Харчові добавки у виробництві кисломолочних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Пересічний, М. I.
Дієтичні добавки в продуктах функціонального призначення на основі рибної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М. I.
Дієтичні добавки в продуктах функціонального призначення на основі рибної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Кротынова, К. А.
Использование пищевых добавок в производстве макаронных изделий [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кротынова, К. А.
Использование пищевых добавок в производстве макаронных изделий [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Евдохова, Л. Н.
Ячменная мука – перспективный пищевой ингредиент функциональной направленности [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Евдохова, Л. Н.
Ячменная мука – перспективный пищевой ингредиент функциональной направленности [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Гордієнко, Г. С.
Роль харчових добавок в хлібопекарському виробництві [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Гордієнко, Г. С.
Роль харчових добавок в хлібопекарському виробництві [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Артемова, Е. Н.
Семена тыквы – перспективная пищевая добавка [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Артемова, Е. Н.
Семена тыквы – перспективная пищевая добавка [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Сабіров, О. В.
Розробка технології м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням квашених овочів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сабіров, О. В.
Розробка технології м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням квашених овочів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Ракова, В. П.
Вкусо-ароматические добавки в производстве спредов [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ракова, В. П.
Вкусо-ароматические добавки в производстве спредов [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Пересічний, М. I.
Якість десертів функціонального призначення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М. I.
Якість десертів функціонального призначення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Нименко, О. А.
Клетчатка из семян расторопши в технологии производства творога [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Нименко, О. А.
Клетчатка из семян расторопши в технологии производства творога [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Никифоров, Р. П.
Розробка технології емульсійних соусів на основі білково-вуглеводного напівфабрикату [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Никифоров, Р. П.
Розробка технології емульсійних соусів на основі білково-вуглеводного напівфабрикату [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Никифоров, Р. П.
Використання побічного продукту переробки соняшника для збагачення хлібобулочних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Никифоров, Р. П.
Використання побічного продукту переробки соняшника для збагачення хлібобулочних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Милохова, Т. А.
Факторы, влияющие на качественные показатели вареных колбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Милохова, Т. А.
Факторы, влияющие на качественные показатели вареных колбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Миколенко, С. Ю.
Сучасні аспекти використання харчових добавок у технології хлібобулочних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Миколенко, С. Ю.
Сучасні аспекти використання харчових добавок у технології хлібобулочних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Малигіна, В. Д.
Характеристика харчових добавок, які використовуються у процесі виробництва м'ясних продуктів [Те...
б.р.
ISBN відсутній
Малигіна, В. Д.
Характеристика харчових добавок, які використовуються у процесі виробництва м'ясних продуктів [Те...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Малигіна, В. Д.
Розроблення нових кисломолочних напоїв на основі простокваш із додаванням нуту та гречаного борош...
б.р.
ISBN відсутній
Малигіна, В. Д.
Розроблення нових кисломолочних напоїв на основі простокваш із додаванням нуту та гречаного борош...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Колісниченко, Т. О.
Перспективи використання черносливу і кураги у виробництві хлібу [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Колісниченко, Т. О.
Перспективи використання черносливу і кураги у виробництві хлібу [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Дітріх, І. В.
Використання майорану в технології виробництва комбінованих харчових продуктів на основі гідробіо...
б.р.
ISBN відсутній
Дітріх, І. В.
Використання майорану в технології виробництва комбінованих харчових продуктів на основі гідробіо...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Дейниченко, Г. В.
Обгрунтування раціонального співвідношення рецептурних компонентів у напівфабрикатах для молочних...
б.р.
ISBN відсутній
Дейниченко, Г. В.
Обгрунтування раціонального співвідношення рецептурних компонентів у напівфабрикатах для молочних...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Дейниченко, Г. В.
Розробка технології напівфабрикатів білково-вуглеводних з додаванням пюре з овочів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дейниченко, Г. В.
Розробка технології напівфабрикатів білково-вуглеводних з додаванням пюре з овочів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Давыдова, В. Р.
Перспективное использование пищевых добавок из сахарной свеклы в производстве кондитерских издели...
б.р.
ISBN відсутній
Давыдова, В. Р.
Перспективное использование пищевых добавок из сахарной свеклы в производстве кондитерских издели...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Давыдова, В. Р.
Использование растения нута в кондитерском производстве, как перспективного сырья [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Давыдова, В. Р.
Использование растения нута в кондитерском производстве, как перспективного сырья [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Горяйнова, Ю. А.
Використання білої та чорної шовковиці в технології борошняних кондитерських виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Горяйнова, Ю. А.
Використання білої та чорної шовковиці в технології борошняних кондитерських виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Гніцевич, В. А.
Перспективи використання гарбузових овочів у технологіях напівфабрикатів багатофункціонального пр...
б.р.
ISBN відсутній
Гніцевич, В. А.
Перспективи використання гарбузових овочів у технологіях напівфабрикатів багатофункціонального пр...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Ветров, В. М.
Технологія підготовки житнього солоду для пивоваріння в умовах міні-виробництва закладів ресторан...
б.р.
ISBN відсутній
Ветров, В. М.
Технологія підготовки житнього солоду для пивоваріння в умовах міні-виробництва закладів ресторан...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Ветров, В. М.
Теоретичне обгрунтування структуроутворюючих добавок для структурованих напоїв на основі білково-...
б.р.
ISBN відсутній
Ветров, В. М.
Теоретичне обгрунтування структуроутворюючих добавок для структурованих напоїв на основі білково-...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Ветров, В. М.
Технологія пісочного тіста з використанням нетрадиційної рослинної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ветров, В. М.
Технологія пісочного тіста з використанням нетрадиційної рослинної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Васильєва, О. О.
Технологія пасти на основі пюре кизилу та айви [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Васильєва, О. О.
Технологія пасти на основі пюре кизилу та айви [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Андрєєва, В. І.
Різні погляди на використання харчових добавок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Андрєєва, В. І.
Різні погляди на використання харчових добавок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Артемова, Е. Н.
Крупяные добавки в технологии взбивных продуктов [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Артемова, Е. Н.
Крупяные добавки в технологии взбивных продуктов [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Акаемова, В. И.
Основные этапы разработки соков с использоованием пряно-ароматического сырья [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Акаемова, В. И.
Основные этапы разработки соков с использоованием пряно-ароматического сырья [Текст]
б.р.
ISBN відсутній