Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: Вітаміни
Рубрики
--> Вітаміни
Друк списку
--> Вітаміни
Рубрика
- Назва:
- Вітаміни
Друк списку
Пов'язані описи:
Книга
Рудавська, Г. Б.
Мікробіологія [Текст]: підручник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2015 р.
ISBN 966-629-170-3
Рудавська, Г. Б.
Мікробіологія [Текст]: підручник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2015 р.
ISBN 966-629-170-3
Стаття
Пересічний, М.
Мінеральний та вітамінний склад сирно-рослинних паст із підвищеним вмістом йоду [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М.
Мінеральний та вітамінний склад сирно-рослинних паст із підвищеним вмістом йоду [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Артамонова, М. П.
Вареные колбасы, обогащенные витаминами, для школьников + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Артамонова, М. П.
Вареные колбасы, обогащенные витаминами, для школьников + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Баль-Прилипко, Л. В.
Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баль-Прилипко, Л. В.
Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Хлібобулочні вироби геродієтичного призначення, збагачені вітаміном D [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Хлібобулочні вироби геродієтичного призначення, збагачені вітаміном D [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Богатырев, А.
Научные принципы обогащения пищевых продуктов микронутриентами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Богатырев, А.
Научные принципы обогащения пищевых продуктов микронутриентами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Коршунова, Г. Ф.
Використання калини у харчуванні як джерела вітаміну С
б.р.
ISBN відсутній
Коршунова, Г. Ф.
Використання калини у харчуванні як джерела вітаміну С
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Спиричев, В. Б.
Обогащение пищевых продуктов витаминами и минеральными веществами: Наука и технология: Монография
Сиб. унив. изд-во, 2004 р.
ISBN відсутній
Спиричев, В. Б.
Обогащение пищевых продуктов витаминами и минеральными веществами: Наука и технология: Монография
Сиб. унив. изд-во, 2004 р.
ISBN відсутній
Книга
Обогащение пищевых продуктов и биологически активные добавки. Технология, безопасность и норматив...
Профессия, 2010 р.
ISBN 978-5-93913-188-9
Обогащение пищевых продуктов и биологически активные добавки. Технология, безопасность и норматив...
Профессия, 2010 р.
ISBN 978-5-93913-188-9
Книга
Алексеев, Г. В.
Опыт и перспективы применения иновационных технологий образования в области пищевых производств [...: монография
Инфра-М, 2015 р.
ISBN 978-5-16-010414-0
Алексеев, Г. В.
Опыт и перспективы применения иновационных технологий образования в области пищевых производств [...: монография
Инфра-М, 2015 р.
ISBN 978-5-16-010414-0
Книга
Зубар, Н. М.
Основи фізіології та гігієни харчування [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2010 р.
ISBN 978-966-364-996-2
Зубар, Н. М.
Основи фізіології та гігієни харчування [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2010 р.
ISBN 978-966-364-996-2
Книга (аналіт. опис)
Зубар, Н. М.
Фізіолого-гігієнічне значення вітамінів та проблема забезпечення ними організму [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Зубар, Н. М.
Фізіолого-гігієнічне значення вітамінів та проблема забезпечення ними організму [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Павлоцька, Л. Ф.
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2007 р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2007 р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Павлоцька, Л. Ф.
Вітаміни та їх значення у харчуванні людей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Вітаміни та їх значення у харчуванні людей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Неверова, О. А.
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст]: учебник
ISBN 5-379-00089-4
Неверова, О. А.
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст]: учебник
Серія: Питание
Сиб. унив. изд-во, 2007 р.ISBN 5-379-00089-4
Книга
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст]: учебник
ИНФРА-М, 2016 р.
ISBN 978-5-16-005309-7
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст]: учебник
ИНФРА-М, 2016 р.
ISBN 978-5-16-005309-7