Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: Харчові технології
Рубрики
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базова частина
------> Харчові технології
Друк списку
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базова частина
------> Харчові технології
Рубрика
- Назва:
- Харчові технології
Друк списку
Пов'язані описи:
Книга
Пешук, Л. В.
Біохімія та технологія оліє-жирової сировини [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-611-01-0035-9
Пешук, Л. В.
Біохімія та технологія оліє-жирової сировини [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-611-01-0035-9
Книга
Бухкало, С. I.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2014 р.
ISBN 978-617-673-294-5
Бухкало, С. I.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2014 р.
ISBN 978-617-673-294-5
Книга
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2016 р.
ISBN 978-617-673-424-6
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2016 р.
ISBN 978-617-673-424-6
Книга
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2013 р.
ISBN 966-364-093-6
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2013 р.
ISBN 966-364-093-6
Книга
Бухкало, С. I.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2014 р.
ISBN 978-617-673-295-2
Бухкало, С. I.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2014 р.
ISBN 978-617-673-295-2
Книга
Положишникова, О. I.
Програма та методичні рекомендації до проходження виробничої технологічної практики студентами на...
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній
Положишникова, О. I.
Програма та методичні рекомендації до проходження виробничої технологічної практики студентами на...
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній
Книга
Бородай, А. Б.
Робочий зошит з навчальної дисципліни "Культура харчування" для практичних занять і самостійної р...
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN відсутній
Бородай, А. Б.
Робочий зошит з навчальної дисципліни "Культура харчування" для практичних занять і самостійної р...
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN відсутній
Книга
Васюкова, А. Т.
Современные технологии хлебопечения [Текст]: учеб.-практ. пособие
"Дашков и К", 2009 р.
ISBN 978-5-91131-902-1
Васюкова, А. Т.
Современные технологии хлебопечения [Текст]: учеб.-практ. пособие
"Дашков и К", 2009 р.
ISBN 978-5-91131-902-1
Книга
Таблицы химического состава блюд, кулинарных, мучных кондитерских и булочных изделий: Учеб. пособие
Изд-во ВЗПИ, 1990 р.
ISBN відсутній
Таблицы химического состава блюд, кулинарных, мучных кондитерских и булочных изделий: Учеб. пособие
Изд-во ВЗПИ, 1990 р.
ISBN відсутній
Електронний ресурс
Ростовський, В. С.
Теоретичні основи технології громадського харчування [Електронний ресурс]: загальна частина : навч. посібник
Кондор, 2009 р.
ISBN відсутній
Ростовський, В. С.
Теоретичні основи технології громадського харчування [Електронний ресурс]: загальна частина : навч. посібник
Кондор, 2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Теоретичні основи харчових технологій [Текст]: навч. посібник
ХДУХТ, 2011 р.
ISBN 978-966-405-202-0
Теоретичні основи харчових технологій [Текст]: навч. посібник
ХДУХТ, 2011 р.
ISBN 978-966-405-202-0
Електронний ресурс
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі [Електронний ресурс]: навч. посібник
Кондор, 2003 р.
ISBN відсутній
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі [Електронний ресурс]: навч. посібник
Кондор, 2003 р.
ISBN відсутній
Книга
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі [Текст]: навчальний посібник для студентів навчальних закладів І - ІІ рівнів акредитації
Кондор, 2013 р.
ISBN 978-966-351-402-4
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі [Текст]: навчальний посібник для студентів навчальних закладів І - ІІ рівнів акредитації
Кондор, 2013 р.
ISBN 978-966-351-402-4
Книга
Технологія приготування їжі: українська кухня [Текст]: навч. посібник
Світ книг, 2012 р.
ISBN 978-966-2678-01-7
Технологія приготування їжі: українська кухня [Текст]: навч. посібник
Світ книг, 2012 р.
ISBN 978-966-2678-01-7
Книга
Новікова, О. В.
Технологія приготування їжі: українська кухня [Текст]: навч. посібник
Світ книг, 2016 р.
ISBN 978-966-2678-01-7
Новікова, О. В.
Технологія приготування їжі: українська кухня [Текст]: навч. посібник
Світ книг, 2016 р.
ISBN 978-966-2678-01-7
Книга
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції харчування [Текст]: у таблицях і схемах : навч. посібник
Кондор, 2008 р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції харчування [Текст]: у таблицях і схемах : навч. посібник
Кондор, 2008 р.
ISBN відсутній
Електронний ресурс
Положишнікова, О. I.
Харчові технології: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній
Положишнікова, О. I.
Харчові технології: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Харчові технології у прикладах і задачах [Текст] + [Електронний ресурс]: підручник
Центр навч. л-ри, 2008 р.
ISBN відсутній
Харчові технології у прикладах і задачах [Текст] + [Електронний ресурс]: підручник
Центр навч. л-ри, 2008 р.
ISBN відсутній
Книга
Резниченко, И. Ю.
Экспертиза пищевых концентратов. Качество и безопасность [Текст]: учеб.-справочн. пособие
Инфра-М, 2017 р.
ISBN 978-5-16-009477-9
Резниченко, И. Ю.
Экспертиза пищевых концентратов. Качество и безопасность [Текст]: учеб.-справочн. пособие
Инфра-М, 2017 р.
ISBN 978-5-16-009477-9