Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Домарецький, В. А. - Технологія харчових продуктів
Домарецький, В. А. - Технологія харчових продуктів
Книга
Автор: Домарецький, В. А.
Технологія харчових продуктів: Підручник
Видавництво: Нац. ун-т харч. технологій, 2003 г.
ISBN 966-612-027-5
Автор: Домарецький, В. А.
Технологія харчових продуктів: Підручник
Видавництво: Нац. ун-т харч. технологій, 2003 г.
ISBN 966-612-027-5
(UA) Книга
36я73 Д66
Домарецький, В. А.
Технологія харчових продуктів : Підручник / В. А. Домарецький, М. В. Остапчук, А. I. Українець. – Київ : Нац. ун-т харч. технологій, 2003. – 572 с. + [Електрон. зміст] . – ISBN 966-612-027-5 : 43.20.
ББК 36я73 Д66
ББК 36.81я73
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія продукції харчування
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Склад : хімічний
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Продукти (харчування) : макарони
загальний = Продукти (харчування) : крупи
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Виробництво : бродильне
загальний = Продукти (харчування) : пиво
загальний = Рослина : горох
загальний = Ферменти
загальний = Переробка : вторинних ресурсів
загальний = Зберігання : продуктів рослинництва
загальний = Продукти (харчування) : алкогольні напої
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Продукти (харчування) : зерно
загальний = Екологія : харчування
загальний = Продукти (харчування) : олія
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Продукти (харчування) : соя
загальний = Показник : якості
загальний = Продукти (харчування) : вода
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
загальний = Продукти (харчування) : шоколад
загальний = Харчування : раціональне
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Енергозбереження
загальний = Харчування : лікувальне
загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне
загальний = Виробництво : хлібопекарне
загальний = Виробництво : цукрове
загальний = Виробництво : спиртове
загальний = Продукти (харчування) : жири : маргарин
загальний = Виробництво : борошномельне
загальний = Виробництво : виноробне
загальний = Виробництво : консервне
загальний = Виробництво : круп'яне
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Сировина : тваринного походження
загальний = Процес (технологічний)
загальний = Продукти (харчування) : пектин
загальний = Моделювання : математичне
загальний = Продукти (харчування) : жири : масло вершкове
Житомирська філія
333960 Загальний читальний зал
333962 Загальний читальний зал
333963 Загальний читальний зал
330700 Навч. абонемент
333961 Навч. абонемент
333965 Навч. абонемент
333966 Навч. абонемент
333967 Навч. абонемент
333968 Навч. абонемент
333969 Навч. абонемент
333964 Читальний зал для науковців
36я73 Д66
Домарецький, В. А.
Технологія харчових продуктів : Підручник / В. А. Домарецький, М. В. Остапчук, А. I. Українець. – Київ : Нац. ун-т харч. технологій, 2003. – 572 с. + [Електрон. зміст] . – ISBN 966-612-027-5 : 43.20.
ББК 36я73 Д66
ББК 36.81я73
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія продукції харчування
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Склад : хімічний
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Продукти (харчування) : макарони
загальний = Продукти (харчування) : крупи
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Виробництво : бродильне
загальний = Продукти (харчування) : пиво
загальний = Рослина : горох
загальний = Ферменти
загальний = Переробка : вторинних ресурсів
загальний = Зберігання : продуктів рослинництва
загальний = Продукти (харчування) : алкогольні напої
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Продукти (харчування) : зерно
загальний = Екологія : харчування
загальний = Продукти (харчування) : олія
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Продукти (харчування) : соя
загальний = Показник : якості
загальний = Продукти (харчування) : вода
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
загальний = Продукти (харчування) : шоколад
загальний = Харчування : раціональне
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Енергозбереження
загальний = Харчування : лікувальне
загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне
загальний = Виробництво : хлібопекарне
загальний = Виробництво : цукрове
загальний = Виробництво : спиртове
загальний = Продукти (харчування) : жири : маргарин
загальний = Виробництво : борошномельне
загальний = Виробництво : виноробне
загальний = Виробництво : консервне
загальний = Виробництво : круп'яне
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Сировина : тваринного походження
загальний = Процес (технологічний)
загальний = Продукти (харчування) : пектин
загальний = Моделювання : математичне
загальний = Продукти (харчування) : жири : масло вершкове
Житомирська філія
333960 Загальний читальний зал
333962 Загальний читальний зал
333963 Загальний читальний зал
330700 Навч. абонемент
333961 Навч. абонемент
333965 Навч. абонемент
333966 Навч. абонемент
333967 Навч. абонемент
333968 Навч. абонемент
333969 Навч. абонемент
333964 Читальний зал для науковців